Back to Top
facebook wit
 

Wat doet voetreflexologie?

  • verhelpt stress, angst
  • draagt bij aan een goede doorbloeding en heft blokkades op
  • geeft daardoor beter prikkels door
  • helpt het lichaam op natuurlijke wijze in balans te komen.
Bisous Total Feet and Body Care

Voetreflex massage in Almere

Voetreflex massage in Almere? Dat doet u natuurlijk bij Bisous Total Feet and Bodycare. Ons team is specifiek gekwalificeerd voor deze vakkundige massage therapie.

Meer weten over de refexologie en wat het voor u kan betekenen? Lees dan snel verder!

Authentieke massage techniek: reflexologie

Reflexologie is een oude massage techniek. Het is bedoeld om lichamelijke of psychische klachten en blokkades op te heffen of in ieder geval te verlichten. Uitgangspunt is dat er op de handen, voeten en oren reflexzones liggen die corresponderen met alle orgaansystemen en klieren in het lichaam. Door druk met de toppen van de vingers uit te oefenen op specifieke (energie)zones worden blokkades opgespoord. Dit zorgt voor een verbeterde doorbloeding. Zuurstof en voeding bereiken hierdoor het weefsel en opgehoopte afvalstoffen worden beter en sneller afgevoerd.

Voetreflex massage biedt verlichting bij...

Stress, angst, onzekerheid, wantrouwen, pijn (emotioneel) en verdriet kunnen allemaal voor enorme spanning in het lichaam zorgen. Hierdoor kunnen spieren onbewust aanspannen en verkrampen. Dit kan vele verschillende klachten ten gevolg hebben.

Een reflexzone therapeut probeert samen met u te ontdekken waar uw klachten precies vandaan komen. Met ervaring en expertise op relfexologie gebied gaat de therapeut vervolgens te werk. De persoonlijke aandacht wordt door velen als zeer prettig ervaren. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw gezondheid op effectieve manier verbeterd. Maar reflexzonetherapie zorgt natuurlijk vooral voor algehele ontspanning, wat iedereen weleens kan gebruiken.

Voor wie is reflexzone therapie?

Reflexzone therapie is geschikt voor alle leeftijden. Deze therapie werkt niet alleen klachtverlichtend of oplossend maar kan ook preventief uitstekend naast andere reguliere en alternatieve behandelmethoden worden toegepast.

Werkwijze Voetreflexologie

Tijdens een eerste bezoek inventariseren wij zoveel mogelijk uw fysieke en/of psychische klachten. Tevens informeren wij naar uw medische achtergrond. Op deze manier wordt achterhaald wat voor u de beste behandelmethode is. De complexiteit van uw klachten bepaalt het aantal behandelingen. Een behandeling duurt in de regel een uur.

Wanneer u onder behandeling van een arts bent dient u dit wel vooraf aan mij te vermelden. Ook als u aanvullende behandelingen wenst dient u vooraf met uw arts te overleggen.

Interesse in een voetreflex massage in Almere? Neem dan snel contact met ons op!